Gastropodsumowanie 2024 cz. 2
Wszędobylska dubajska czekolada, kuchnia włoska odmieniana przez wszystkie przypadki czy może moda na japońską zieloną herbatę? Wspólnie z gośćmi podsumowujemy rok 2024 i przewidujemy trendy na 2025!Moimi gośćmi są dzisiaj: Anna Szczotka, warszawska foodie, która na co dzień zajmuje się marketingiem knajp, odpowiada także między innymi za Nocny Market; Kacper Sproski, szef kuchni restauracji Włoski Strajk Italian Sharing oraz Szymon Dudek, znany jako Człowiek od jedzenia, który na swoich kanałach w social mediach poleca gdzie i jak dobrze zjeść.A rozmawiamy o tym, jak zmienia się gastronomia i próbujemy przewidzieć, co nas czeka w nadchodzącym czasie.Rozdziały:Wydarzenie/zjawisko/trend - od początkuUlubione miejsca - 44:00Ulubione jedzenie domowe - 56:02Ulubione książki, filmy, seriale - 1:06W podcaście posłuchasz m.in. o:makaronie z kręgu seramodzie na koreańską kuchnięfenomenie pop upównajlepszych śledziach w WarszawieTo jest druga część podsumowania 2024, pierwszą, osobistą, znajdziecie tutaj:https://open.spotify.com/episode/4e7rMCFuAIXFukg8TzRH6L?si=9e4cdfdaf1f544cfProfile moich gości na Insta: Ania Szczotka: https://www.instagram.com/fajnydining/ Kacper Sproski: https://www.instagram.com/kacpersproski/Szymon Dudek Człowiek od jedzenia: https://www.instagram.com/czlowiekodjedzenia/Spis wszystkich restauracji, książek, filmów i seriali, o których mówili moi goście, znajdziecie tutaj: https://www.pozywka.pl/mowie/gastropodsumowanie-2024-cz-2Znajdziecie mnie też na:Mailu:
[email protected]: https://www.instagram.com/pozywka_/Facebooku: https://www.facebook.com/pozywka/YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC3i8ccfHDUEP7M1HdqESWEA