#203 - WIELKA TRAGEDIA - ZMIANY, KULINARNE TRENDY 2025 I ZAPOWIEDŹ NIESPODZIANKI
Zapisz się do Newslettera o jedzeniu: subscribepage.io/newsletterojedzeniu
--------
43:20
#202 - PRZYGOTUJ SIĘ ZE MNĄ NA ŚWIĘTA
Sprawdż także inne odcinki:#29 - PREZENTY DO ZJEDZENIA#30 - JAK NIE ZMĘCZYĆ SIĘ GOTOWANIEM PRZED ŚWIĘTAMI?#31 - JAK NIE MARNOWAĆ JEDZENIA W ŚWIĘTA?#76 - 7 BŁĘDÓW W PRZYGOTOWANIACH DO ŚWIĄT#164 - JAK ZROBIĆ CIASTO NA PIEROGI I USZKA
--------
42:56
#201 - O PERSYMONIE
Sezonowe owoce na grudzień? O proszę, tu kaki, zwana także persymoną.
--------
29:22
#200 - Q&A - PODCAST, MAŁA KUCHNIA I CO UGOTOWAŁABYM DLA KRÓLA ANGLII
PO PROSTU DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPÓLNĄ PRZYGODĘ!
--------
48:42
#199 - FASOLA? CAŁA NA BIAŁO!
Zapraszam na odcinek z inspiracjami, które pomogą odczarować fasolę! A za tydzień spotykamy się w specjalnym odcinku foodcastu z Q&A! Jeśli masz pytanie napisz do mnie na [email protected] lub https://www.instagram.com/elzbieta_granelapl/https://www.facebook.com/kuchniadlanormalnychludzi