Wraz z Leną i Dawidem bierzemy na tapet kontekst budowania doświadczeń klientów z kawą. Czy kolory opakowań, a może i wystrój kawiarni mają wpływ na nasze decyzje zakupowe? Wyszła nam rozmowa łącząca kilka zmysłów i wydaje się, że tak właśnie decydujemy o tym, co nam smakuje!Linki:- Strona domowa- Instagram | X/Twitter- Dawid Zadara- Dominika Targosz- Coffee Support - Kursy i szkolenia parzenia kawyPartnerzy tego odcinka podcastu:- Palarnia kawy HAYB (w odcinku kod -10% na kawy i herbaty!)Prowadzący: Krzysztof KołaczMam prośbę: Oceń ten podcast w Apple Podcasts oraz na Spotify. Zostaw tyle gwiazdek, ile uznasz. Twoja opinia ma znaczenie!Zainteresowany współpracą? Pogadajmy!
[email protected]łuchaj, gdzie chcesz: Apple Podcasts | Spotify i przez RSS.Rozdziały:(00:00:00) INTRO(00:00:31) Wstępniak(00:02:07) „Effortless Speciality”, czyli co?(00:06:47) Jak wybierane są kawki do oferty?(00:10:28) Koło smaków(00:14:15) Malowany smak kawiarni?(00:19:26) Warszawski eksperyment(00:33:35) Gdzie szukać warsztatów sensorycznych?(00:36:55) Podsumowując