PODCAST CUKIERNICZY w którym będę miała przyjemność rozmawiać z cukiernikami z całej Polski, osobami prowadzącymi swoje pracownie, bądź w inny sposób związanymi...
#34 Współpraca jako klucz do sukcesu | Hania Beza (szczecińska beza)
W dzisiejszym odcinku rozmawiam z Hania Komór, którą możecie znać jako Hania Beza Z tego podcastu dowiecie się:
- dlaczego warto robić sobie przerwy od mediów społecznościowych?
- o współpracy jako kluczu do sukcesu
- pyszne polecajki Hani z całej Polski
Instagram Hani
Instagram Wiktoriis
Polecenia Hani:
- Deser - pracownia cukiernicza by SernikoweLove (Szczecin)
- Lody Misia Wojtka (Szczecin)
- Tortowe ciOcho (Katowice)
- Cafe Byfyj (Katowice)
- Bar Moya Matcha (Warszawa)
- Fabryka Norblina/Browary Warszawskie (Warszawa
--------
52:35
#33 Jakie są najczęściej popełniane błędy podczas przygotowywania makaroników? | Veniamin Androshchuk (veni_andro)
W dzisiejszym odcinku rozmawiam z Veniaminem Androshchuk, którego możecie znać jako veni_andro. Z tego podcastu dowiecie się:
- jak wygląda typowy dzień pracy w cukierni?
- o odpowiedzialności związanej z tworzeniem tortu ślubnego
- jakie są najczęściej popełniane błędy podczas przygotowywania makaroników?
Instagram Veniamina
Instagram Wiktoriis
--------
31:13
#32 Jak poradzić sobie w chwilach zwątpienia? | Agata Stankiewicz (sugar.ladyyy)
W dzisiejszym odcinku rozmawiam z Agatą Stankiewicz, którą możecie znać jako sugar.ladyyy. Z tego podcastu dowiecie się:
- jak poradzić sobie w chwilach zwątpienia?
- o planach i marzeniach związanych z otwarciem własnej cukierni
- o hejcie w internecie
Instagram Agaty
Instagram Wiktoriis
--------
49:14
#31 Dlaczego warto zacząć słodki biznes od budowania marki osobistej? | Noela Grzelak (Noela)
W dzisiejszym odcinku rozmawiam z Noelą, którą możecie znać jako chocolover.noela Z tego podcastu dowiecie się:
- dlaczego warto zacząć słodki biznes od budowania marki osobistej?
- o łączeniu pracy na etacie z pieczeniem tortów po godzinach
- jak trudny potrafi być kontakt z klientem?
Instagram Noeli
Instagram Wiktoriis
--------
51:57
#30 Co znaczy – umieć się dobrze sprzedać? | Agnieszka Krenc (krenckruszy)
W dzisiejszym odcinku rozmawiam z Agnieszką Krenc, którą możecie znać jako krenckruszy. Z tego podcastu dowiecie się:
- czy instagram jest dobrym miejscem do rozwoju swojej działalności i czy trzeba pokazywać tam życie prywatne?
- co znaczy – umieć się dobrze sprzedać?
- jak stworzyć kreatywny produkt dla marki?
Instagram Agnieszki
Instagram Wiktoriis
PODCAST CUKIERNICZY w którym będę miała przyjemność rozmawiać z cukiernikami z całej Polski, osobami prowadzącymi swoje pracownie, bądź w inny sposób związanymi ze słodką branżą.
Będziemy rozmawiali o tym jakie były ich pierwsze kroki. Poruszymy kwestie związane z opłacalnością prowadzenia słodkiego biznesu, będzie dużo o smakach, strukturach, ale też o trudnościach napotykanych na swoich drogach. Będzie również o tym że słodki biznes bywa gorzki, a katastrofy mniejsze czy większe zdarzają się każdemu - nawet najlepszym.
Słuchaj Nie za słodki Podcast (Wiktoriis), Po co sztuka? Galeria Osobliwości Grażyny Bastek i wielu innych podcastów z całego świata dzięki aplikacji radio.pl