#81 Kuchnia “simple as f*ck” | Michał Toczyłowski i BAKEN!
Ostatni odcinek 2023 roku! A w nim nie byle gość, bo Michał Toczyłowski, znany w internecie jako @recklessfork .
Michał pracuje aktualnie jako szef kreatywny dla znanych w stolicy lokali BAKEN. O tym jak dotarł do tego miejsca, czego nauczył się po drodze, oraz czego jeszcze nie nauczył się gotować - rozmawiamy w odcinku!
Artykuł #81 Kuchnia “simple as f*ck” | Michał Toczyłowski i BAKEN! pochodzi z serwisu Kulinarnie Niepoważni.
--------
1:11:28
#80 Jak fermentują na zachodzie i co to jest water kefir? | Mikrozuza!
Ponownie spotykamy się z Zuzą i jej autorską marką kombuczy - @mikrozuza . Jak znalazła się w ponad 30 lokalach w całej Polsce? Jak fermentują na zachodzie i co to jest Water Kefir? Na te odpowiedzi postaramy się odpowiedzieć w tym odcinku!
Artykuł #80 Jak fermentują na zachodzie i co to jest water kefir? | Mikrozuza! pochodzi z serwisu Kulinarnie Niepoważni.
--------
1:08:07
#79 Brioszki zmieniające życie | Pracownia TADAM!
To jedno video wbiło prawie milion wyświetleń, zachęciło ludzi do stania w kilkugodzinnych kolejkach do cukierni na Pradze i dosłownie zmieniło życie paru osób. Jak do tego doszło i jak wpłynęło na pracę Tadam i jego współtwórców - Maksa i Wiktorię? O tym rozmawiamy w najnowszym odcinku Podcastu Kulinarnego!
Artykuł #79 Brioszki zmieniające życie | Pracownia TADAM! pochodzi z serwisu Kulinarnie Niepoważni.
--------
1:24:32
#78 Otwierasz lodówkę a tam… bajgle, sernik, burger i pączki!
"Zjedz Nowy Jork" to nasz najnowszy ebook, a Wy zadaliście nam sporo pytań o produkt, na które warto odpowiedzieć! Nagraliśmy i odpowiadamy!
Artykuł #78 Otwierasz lodówkę a tam… bajgle, sernik, burger i pączki! pochodzi z serwisu Kulinarnie Niepoważni.
--------
33:23
#77 Jak stworzyć najlepszą tajską kuchnię w Warszawie? | Ahaan!
W tym odcinku rozmawiamy z Bartkiem, współtwórcą Ahaan - naszym zdaniem najlepszej kuchni tajskiej w Warszawie! To nie nasza pierwsza rozmowa, zapraszamy Was do przesłuchania również odcinka nr 52. Bartek opowiada o rozrastaniu się lokalu, zmianach w warszawskiej gastronomii i o dżemie ze świni ;)
Artykuł #77 Jak stworzyć najlepszą tajską kuchnię w Warszawie? | Ahaan! pochodzi z serwisu Kulinarnie Niepoważni.